FÅ SMUKKE OG MÆRKEDE BRYN MED PERMANENT MAKE-UP

Hvis brynene er for korte, for smalle eller for lyse giver permanent makeup mulighed for korrektion. Permanente øjenbryn synes tættere, og der kompenseres for manglende hår. Ved asymmetriske bryn, kan dette som regel også korrigeres. Når vi udfører permanent øjenbryn tegner vi først en form, som kunden skal godkende. Derefter tilføres huden farve med vores specialudviklede udstyr. Man kan enten lave skygge/powderbrows, hårpåtegning (hairstrokes) eller en kombination af de to teknikker (hybrid/kombinations bryn). Dog skal man være opmærksom på, at ikke alle hudtyper egner til at få lavet hårstrå. Book derfor en tid til konsultation forinden din permanent øjenbryn behandling. Et almindeligt forløb, fra start til færdigt resultat, er typisk på 3 behandlinger med 4-10 ugers interval. I enkelte tilfælde kan det kræve flere behandlinger at opnå det ønskede resultat. Dette skyldes, at vi alle reagerer vidt forskelligt på behandlingen grundet hudtype, helbred, livsstil m.m., og alle behandlingsforløb er derfor individuelle, og kan ikke sammenlignes.

Powder brows / soft shading

Powderbrows er et overordnet begreb indenfor alle shading-kategorier af bryn, hvor vi deponerer farve i huden, som hermed former brynets facon, med en PMU maskine. Du vil derfor ofte også høre udtrykkene “Ombrebrows”, “Soft shading” osv. som alt sammen ligger under denne kategori af permanent øjenbryn.

Powderbrows kan således laves på vidt forskellige måder og i forskellige grader af intensitet. Vi går som udgangspunkt dog altid efter, at opnå et naturligt og æstetisk resultat, tilpasset til hvert enkelt kunde.

Denne behandling vil som start altid se mere markant ud, grundet ekstra overskudsfarve, som ligger sig i overfladen med den tynde skorpe. Dette aftager med op til 50% efter ca. en uge, hvorefter brynet vil fremstå mere naturligt.
Book

Hybrid/ Kombinations bryn

Hybrid brows er en kombination af hairstrokes og shading/skyggelægning. Formålet med denne teknik er, at få blendet hårstråene bedre ind i et naturligt bryn, hvis udgangspunktet er et bryn med hel eller delvis mangelfuld hårvækst. Teknikken kan også bruges, hvis man ønsker et mere markant udtryk, end man kan opnå med hairstrokes alene.

OBS: Vi gør opmærksom på at hybrid brows ikke er velegnet til sensitive hudtyper, samt en fedtet/olieret hud, og ved en meget sart atrofisk hud. Til disse hudtyper vil skyggelægning give et langt bedre og mere naturligt resultat.
Book

Microblading

Når vi laver hairstrokes, designer vi formen ved at deponere farve i huden, som ligner små hårstrå. Disse pigmenteres ind imellem dine egne hår og på områder hvor du mangler hår, hvor vi sørger for at følge brynets naturlige groretning, så resultatet bliver så naturtro som muligt. Behandlingen tilpasses i intensitet, alt efter ønske og udgangspunkt, fra naturens side.

Denne permanent øjenbryn behandling kan både laves med maskine og manuelt, også kaldet microblading.

OBS: Vi gør opmærksom på at microblading ikke er velegnet til sensitive hudtyper, samt en fedtet/olieret hud, og ved en meget sart atrofisk hud. Til disse hudtyper vil skyggelægning give et langt bedre og mere naturligt resultat.
Book

PERMANENT MAKEUP PÅ LÆBER

En meget lille mund kan blive optisk forstørret med permanent makeup på læber, og udviskede læbekonturer vil med permanent makeup kunne genoprettes og forskønnes. Ved udførelse af permanent makeup på læber tegner vi først en form som kunden skal godkende. Ujævnheder i læbekonturen rettes op, sådan at man får et symmetrisk og harmonisk resultat. Derefter tilføres huden farve. Vi toner altid farven ind på læben for at få et mere naturligt resultat. Dette kan gøres delvist, hvor toningen laves til ca. midt på læben, for at opnå en mere tredimensionel effekt, eller det kan laves på hele læben, hvor man således opnår en mere ensartet farve på hele læben. Begge teknikker kan laves med og uden lipliner.

Lips blush

Her tones der enten delvist eller helt ind på læben, med en mere transparent shading-teknik, uden en decideret lipliner. Denne teknik vil blot give lidt blush effekt på læben ala en lipgloss. Farve vælges efter udgangspunkt af ens egen underliggende læbetone, samt ønske om intensitet.

God til dem som som ønsker så naturligt et resultat som muligt, og ikke har behov for at få afgrænset læbens contour.
Book

Full lips

Her indrammes læbekontouren på en smuk og naturlig måde, hvor hele læben fyldes ud med farve, som giver en flot ensfarvet læbe. Farve vælges efter udgangspunkt af ens egen underliggende læbetone, samt ønske om intensitet. God til dem som fra naturens side har meget blege og udviskede læber.

Bemærk dog, at en læbe pigmentering aldrig vil kunne erstatte den intensitet en alm. læbestift kan give.
Book

Lipliner med toning

Her indrammes læbekontouren på en smuk og naturlig måde, hvor toningen fades ind, som en ombre skygge, der gradvist blendes ind i ens egen læbefarve. Farve vælges efter udgangspunkt af ens egen underliggende læbetone, samt ønske om intensitet.

Bemærk dog, at en permanent makeup læbe pigmentering aldrig vil kunne erstatte den intensitet en alm. læbestift kan give.
Book

PERMANENT MAKEUP PRISER PÅ BRYN & LÆBER

Permanent øjenbryn (Powderbrows)
1. Behandling (Design af form og behandling) Kr. 2800,-
2. Behandling 4-8 uger efter (rettelser og opfyld af farve) OBLIGATORISK Kr. 1300,-
3. Behandling 1300-, 


Permanent øjenbryn (Hairstroke med microblading)
1. Behandling (Design af form og behandling) Kr. 2800,-
2. Behandling 6-12 uger efter (rettelser og opfyld af farve) OBLIGATORISK Kr. 1300,-
3. Behandling 1300-, 


Permanent øjenbryn (Kombinationsbryn)
1. Behandling (Design af form og behandling) Kr. 2900,-
2. Behandling 6-12 uger efter (rettelser og opfyld af farve) OBLIGATORISK Kr. 1300,-
3. Behandling 1300-,


Konsultation Kr. 0,-

____________________________________________________________________


Lipliner med toning
1. Behandling (Design af form og behandling) Kr. 2000,-
2. Behandling 4-8 uger efter (rettelser og opfyld af farve) OBLIGATORISK Kr. 1300,-


Full lips 
1. Behandling (Design af form og behandling)
Kr. 2000,-
2. Behandling 4-8 uger efter (rettelser og opfyld af farve) OBLIGATORISK
Kr. 1300,-


Lips blush
1. Behandling (Design af form og behandling) Kr. 2000,-
2. Behandling 4-8 uger efter (rettelser og opfyld af farve) OBLIGATORISK Kr.1300,-


Konsultation Kr. 0,-EYELASH EXTENSION

Behandlinger og priser

Single lashes

Klasiske 1:1 påsætning er lette og vil føles som dine egne vipper.
Dette er et meget naturlig look, som var det let påført mascare. Men med extension kan vi både gøre dem mere synlige, en smule fylde & lidt længere end dine egne naturlige hår. Men samtidige fremhæver dine øjne.

Nyt sæt 700 kr.
Mellem opf. 395 kr.
Stor opf. 495 kr.
Book

Hybrid lashes

Hybrid er en blanding af single og volume. Hybrid er til dig der gerne vil have mere fylde end single lashes

Nyt sæt 800 kr
Lille opf. 400 kr
Mellem opf. 450 kr
Stor opf. 550 kr
Book

Volume lashes

Denne påsætning er til dig der ønsker den ultimative tæthed i vipperne.
Volume anbefales også, hvis man har fine vipper, eller hvis man har sparsomt med vipper for at få bedre tæthed og harmoni.

Nyt sæt 900 kr
Lille opf. 450 kr
Mellem opf. 500 kr
Stor opf. 600 kr
Book

LASH LIFT

Den ultimative styling af dine vipper, hvor du får et vippeløft, som forlænger og former dine vipper, så de buer smukt opad. Dine vipper bliver løftet, perfekt adskilt og resultatet holder lige så længe som vippernes naturlige vækstcyklus (fire til seks uger). Behandlingen afsluttes med Organic Lash Botox, som er en dybdegående nærende øjenvippe kur.

Pris 450 kr. uden farve
Pris 500 kr. med farve
Book

BROW LAMINATION

Brow Lamination “Brow Lift” er en naturlig keratin infusion til dine øjenbryn.
Keratin forbindelsen, der bruges, indeholder essentielle olier, vitamin B og mineraler, der er specielt designet til at give næring, antioxidanter og hydrering til hvert enkelt hår.

Denne behandling vil rette ud, tilføje længde og volumen og sætte bryn hårene på plads for at skabe en perfekt form & med farven giver det mere kant og fremhæver brynene tydeligere.

Brow lamination 400 kr
Brow lamination m. farve 490 kr
Book

RET AF BRYN SAMT FARVE AF BRYN & VIPPER

Voks/retning af bryn 90 kr
Farve af bryn 90 kr
Farve af vipper 95 kr
Farve - bryn, vipper & voks/retning af bryn 200 kr
Book